Nieuws

Blog 26 februari 2020

5 do’s voor het succesvol beveiligen van Robotic Process Automation

RPA is inmiddels een veelgebruikte techniek voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. De technologie stijgt nog altijd in populariteit en wordt vaak gezien als een van de belangrijkste factoren voor digitale transformatie. Uit het Global Advanced Threat Landscape report van CyberArk is gebleken dat 78% van de respondenten al investeert in RPA of dit in 2020 nog van plan is. 

+ Lees meer
Congresnieuws 25 februari 2020

Pieter Joosten World Class Finance Innovator over Software Robotics

Als gepassioneerde ervaren financial is Pieter Joosten gek op verbetering en innovatie. Door jarenlang LEAN in Finance toe te passen en RPA te implementeren heeft hij de kracht gezien van digitalisering in combinatie met continu verbeteren en menselijke creativiteit. Met Brainwaver verspreid ik die kracht zodat meer organisaties en financials klaar zijn voor de digitale morgen. Wij stelden hem een aantal vragen over Software Robotics.

+ Lees meer
Partnernieuws 24 februari 2020

Forrester studie: 66 procent van de ondernemingen verhoogt het komende jaar zijn uitgaven aan RPA-robotsoftware

In het onderzoek ´Aan de Toekomst van Werk wordt geschreven, maar wie hanteert de pen?´ heeft Forrester Consulting onderzocht welke invloed automatiseringstechnologieën als kunstmatige intelligentie (AI) en Robotic Process Automation (RPA) hebben op bedrijven en hun medewerkers, en hoe zij zich voorbereiden op een nieuw manier van werken.

+ Lees meer
Branchenieuws 30 januari 2020

Informatiemanagement in 2020: RPA blijft populair

Door de steeds groeiende hoeveelheid informatie die bedrijven moeten verwerken en de noodzaak voor bedrijven om informatie snel te kunnen vinden is Robotic Process Automation (RPA) onmisbaar in de toekomst. Maar RPA heeft ook zijn beperkingen.

+ Lees meer
Congresnieuws 09 januari 2020

10 Geheimen om RPA fans te maken op de werkvloer

Niet iedereen is een enthousiast wanneer je communiceert dat je robots wilt gaan implementeren. De meeste medewerkers zijn sceptisch en afwachtend. Pieter Joosten geeft een unieke workshop waarin draagvlak creëren voor RPA centraal staat.

+ Lees meer
Congresnieuws 09 januari 2020

Uniek: Rondleiding door De Kuip

Dit jaar vindt het congres Software Robotics Live plaats in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Behalve dat u tijdens het congres de laatste ontwikkelingen hoort op het gebied van Software Robotics nemen we u ook graag mee voor een kijkje achter de schermen bij deze insprirerende locatie.

Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar mensen, processen, de organisatie en de techniek.

 

 

+ Lees meer
Nieuwsitem 09 januari 2020

Uw dagvoorzitter Marc Gill'ard

Het dagvoorzitterschap van het congres Software Robotics Live is dit jaar in handen van Marc Gill'ard. Marc is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen