Nieuws

Nieuwsitem 28 maart 2019

RPA Training, uw opleider voor software robots

Wat is de impact van Robotic Process Automation op het bedrijfsleven? Wij denken dat de gevolgen groot zijn. Dat er techniek aan te pas komt is duidelijk. Maar ook voor medewerkers verandert er van alles. Heb je straks bijvoorbeeld alleen nog maar robots als collega? Dan is het vast een stuk minder gezellig bij de koffieautomaat.

+ Lees meer
Nieuwsitem 14 februari 2019

Robot Love: would you be mine Valentine?

“Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Pommeline. Wat leuk dat ik je hier tegen kom. Sorry dat ik nu pas kan reageren op je vragen, ik ben eigenlijk 24/7 druk aan het werk, maar hier komen mijn antwoorden hoor! Je vroeg me wat mij bezighoudt in het dagelijks leven? Nou, dat zal ik je vertellen.

+ Lees meer
Congresnieuws 12 september 2018

Monkey see, Monkey do

Op 23 april 2019, vindt in de Koninklijke Burgers’ Zoo, de aller eerste editie van het congres: Software Robotics Live 2019 plaats. Tijdens dit congres wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en oplossingen hiervoor. Hierbij kijken we naar mensen, processen, de organisatie en de techniek.

+ Lees meer
Nieuwsitem 14 november 2018

Uw dagvoorzitter Paul van Liempt

Als dagvoorzitter zal de heer Paul van Liempt optreden. Hij is een breed onderlegde journalist, die radioprogramma’s maakt, interviews en columns schrijft en geregeld discussie leidt in het land.
Hij schrijft voor Het Parool en Het Financieele Dagblad, presenteert dagelijks het programma Aan de Slag op BNR Nieuwsradio en schrijft over sport, media, economie en onderwijs voor diverse vakbladen

+ Lees meer
Congresnieuws 19 september 2018

Koninklijke Burgers' Zoo

Wanneer u binnenkomt in het dierenrijk van de Koninklijke Burgers’ Zoo wordt u begroet door het ontvangstcomité van pinguïns. Loopt u verder het park in, dan komt u langs de niet te missen olifanten en de nieuwsgierige stokstaartjes...

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen