Partner worden?

Dit congres biedt u een uitstekende gelegenheid om u als leverancier op het gebied van robotisering te profileren en te werken aan thought leadership position, leadgeneratie en/of naamsbekendheid. U ontmoet (nieuwe) zakelijke eindgebruikers en decision makers waarmee u contact kunt leggen.

Op dit congres van Heliview:

  • komt u in contact met een hoogwaardige congresdoelgroep via invitation-only
  • heeft u minimaal zeven 1-op-1 gesprekken met deelnemers op basis van uw voorselectie
  • wordt gebruik gemaakt van de Top 1.000 DMU-monitor

Uw ROI is onze zorg

Op de congressen van Heliview kunt u zich als belangrijke leverancier van producten en diensten op het gebied van het congresthema. Voor ons staat uw ROI altijd centraal. Om uw ROI voor het congres te borgen, brengen wij u in contact met de door u gewenste doelgroep.

Graag staan wij u te woord om uw wensen en de mogelijkheden op dit evenement te bespreken. Indien gewenst helpen wij u bij het creëren van een gerichte deelname met uw doelstelling(en) als richtlijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de partnerpakketten en/of advies over de mogelijkheden voor deelname als businesspartner aan het Softare Robotics Live congres? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met:

Martijn Snels, Team Lead & Business Development Manager, u kunt hem bereiken via telefoon: +31 (0)76 548 40 18 Mobiel: +31 (0)6 - 466 03 818
Of stuur een mail naar Martijn