Programmacommissie

Tom Chyla
Tom Chyla
Enterprise Architect
DSM

Momenteel is Tom werkzaam bij DSM als Enterprise Architect, waarbij hij zich met name bezig houdt met digitale initiatieven zoals Robotic Process Automation, Data Analytics en Virtual Agents. Daarnaast moet hij ervoor zorgdragen dat (nieuwe) IT oplossingen en diensten binnen de DSM IT Strategy passen en aan de architectuur richtlijnen voldoen.

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur
Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek de mens dienen en doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. 

Raimond van de Steeg_SRL2019.jpg
Raimond van de Steeg
Manager Robotic Process Automation
Alliander

Raimond heeft een computer science en bedrijfskundige achtergrond en is sinds 2010 werkzaam bij Alliander met de focus op Continuous Improvement, Operational Excellence en People Management. Nadat hij twee jaar geleden voor het eerst kennis heeft genomen van RPA is hij op dit moment binnen Alliander verantwoordelijk voor het wijd inzetten van Robotic Proces Automation door de gehele organisatie met als doel “de Robot uit de medewerker te halen”.

Meer sprekers worden geladen