Sprekers 2019

Raimond van de Steeg_SRL2019.jpg
Raimond van de Steeg
Manager Robotic Process Automation
Alliander

Raimond heeft een computer science en bedrijfskundige achtergrond en is sinds 2010 werkzaam bij Alliander met de focus op Continuous Improvement, Operational Excellence en People Management. Nadat hij twee jaar geleden voor het eerst kennis heeft genomen van RPA is hij op dit moment binnen Alliander verantwoordelijk voor het wijd inzetten van Robotic Proces Automation door de gehele organisatie met als doel “de Robot uit de medewerker te halen”.

Paul.jpg
Dagvoorzitter
Paul van Liempt
Journalist & Interviewer
BNR & VDO

Paul had zijn eigen talkshow op BNR Nieuwsradio. Hij maakte eerder programma’s bij de Vara (Punch) de VPRO (De Avonden) en het station TalkRadio. Op RTL 4 leidde hij de discussie na het Carrédebat op 4 september 2012. Voor Llink maakte hij het buitenland programma 'Paul van Liempt in Sierra Leone'.

Voor Het Parool, Vrij Nederland en Het Financiele Dagblad schreef hij grote interviews en achtergrondverhalen over media, economie, politiek en sport. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Hij schreef vijf boeken: over media, onderwijs, sport, maatschappij en economie.

Ton Abelen
Ton Abelen
Trendwatcher, Innovatie ondernemer
Wizzin

Tijdens zijn carrière heeft Ton vele (invoice) processing tools voorbij zien komen en ervaren wat wel en niet werkt. Het geheel nieuwe perspectief van Artificial Intelligence op het omgaan met informatie en de verwerking hiervan heeft hem geïnspireerd tot de oprichting van Wizzin. De combinatie van trendwatching maar ook zelf projecten uitvoeren heeft hem een realistisch beeld gegeven over de kansen maar ook de beperkingen van AI en informatie. Deze informatie wil hij graag delen.

Jan Bijker_SRL2019.jpg
Jan Bijker
Programmamanager
Kamer van Koophandel

Jan is een ervaren leider van projecten en (interim)manager Bedrijfsvoering. Zijn ervaring ligt op diverse gebieden waaronder gezondheidszorg, suikerindustrie, automotive, horeca, dienstverlening, productie, groothandel.

Hij richt zich vooral op (continue) verbetering van (bedrijfs)processen en digitaliseren van informatiestromen. De noodzakelijke veranderingen in een organisatie worden hierbij duidelijk uitgewerkt met oog voor de inzet en betrokkenheid van mensen hierin. Hij leidt grote (automatiserings)projecten op diverse vakgebieden. Daarbij zorgt hij voor een goede aansluiting tussen de eisen en wensen van de stakeholders en het op te leveren werk.

Opzetten van een goede strategie en vandaar uit werken naar gerichte resultaten is één van zijn kernkwaliteiten.

In het dagelijks leven is hij ondernemer en eigenaar van Boost4Business. Een onderneming die zich richt op programma management, projectmanagement, continu verbeteren met Lean Six Sigma met als doel om bedrijven te helpen met het creëren van flow in de organisatie en het verhogen van rendement.

Zo helpt hij de Kamer van Koophandel om de digitaliseringsambitie te realiseren. In dit kader leidt hij diverse projecten die gericht zijn op digitalisering. Hierbij richt hij zich op het stroomlijnen van werkprocessen, het vergaand automatiseren van deze processen. Daar waar automatiseren geen optie (meer) is, beoordeelt hij met een team of robotiseren van het proces of van processtappen mogelijk is. Hierbij is het begeleiden van medewerkers in het veranderingsproces essentieel.

Tom Chyla
Tom Chyla
Enterprise Architect
DSM

Momenteel is Tom werkzaam bij DSM als Enterprise Architect, waarbij hij zich met name bezig houdt met digitale initiatieven zoals Robotic Process Automation, Data Analytics en Virtual Agents. Daarnaast moet hij ervoor zorgdragen dat (nieuwe) IT oplossingen en diensten binnen de DSM IT Strategy passen en aan de architectuur richtlijnen voldoen.

Meer sprekers worden geladen