Sprekers

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur
Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT. Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek de mens dienen en doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. 

Bianca Heuser_SRL2020.jpg
Bianca Heuser
Projectmanager Innovatie
Nationale Politie

Aan de basis van mijn loopbaan ligt mijn universitaire studie Business Administration en Management of Innovation. Na een aantal leerzame jaren bij Rabobank en Capgemini heb ik ontdekt dat creatief en mensgericht werken mij het meeste aanspreekt en motiveert. Als projectmanager bij de politie is creativiteit en enthousiasme een belangrijke succesfactor om verandering in gang te zetten.

Pieter Joosten_SRL2020.jpg
Pieter Joosten
World Class Finance Innovator
Brainwaver

Als gepassioneerde ervaren Financial ben ik gek op verbetering en innovatie. Door jarenlang LEAN in Finance toe te passen en RPA te implementeren heb ik de kracht gezien van digitalisering in combinatie met continu verbeteren en menselijke creativiteit. Met Brainwaver verspreid ik die kracht zodat meer organisaties en Financials klaar zijn voor de digitale morgen.

Edvard Veldman_SRL2020.jpg
Edvard Veldman
Platform-owner Digital Robotics
PostNL

In 31 jaar IT heb ik prachtige dingen mogen doen bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland. Niets daarvan was zo dynamisch, verfrissend en uitdagend als RPA. Stakeholders mee op reis nemen en aangesloten houden is de grootste uitdaging van dit vakgebied, direct gevolgd door het bijblijven in dit snel veranderende speelveld.

In 2020 verwacht ik dat we ook bij PostNL de werelden van Language (NLP/NLG), Learning en RPA bijeen gaan brengen en met steeds krachtiger virtuele collega’s zullen gaan samenwerken

Sophie van Hoytema.jpg
Sophie van Hoytema
Entertainer & Zangeres
Aaaaha! Bureau voor Live Communicatie

Sophie van Hoytema is een geboren entertainer en zangeres. Na een afgeronde studie (1999) aan de Technische Universiteit in Delft (ir) moest ze dan ook wel naar de Kleinkunstacademie te Amsterdam (afgestudeerd in 2003). Haar finaleplaats in het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2008 is het tastbare bewijs van haar theatrale talenten en sprankelende persoonlijkheid.

Met een groot empatisch vermogen maakt zij contact met elk publiek. Van Raad van bestuur tot kinderleidsters, van financiële wizzards tot enzym-ingenieurs tot toiletjuffrouwen.

Meer sprekers worden geladen