Sprekers

Yvonne van den Eerenbeemt
Yvonne van den Eerenbeemt
Moderator
Aaaaha Bureau voor life communicatie

Yvonne is actrice, zangeres, cabaretière en presentatrice.

In 2014 won zij zilver op het concours om de Wim Sonneveldprijs met haar eigen cabaretprogramma. Naast haar one-woman cabaret voorstellingen levert Yvonne regelmatig haar bijdrage aan evenementen en congressen in de vorm van moderator, dagvoorzitter of showhost.

Jeroen van Genuchten
Jeroen van Genuchten
Global Product Owner Robotics
ING

Jeroen studeerde Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam en, nadat hij bij het Ministerie van Defensie voor de geheime inlichtingendienst had gewerkt, trad hij 22 jaar geleden bij de ING in dienst. Beginnend bij IT werkte hij vervolgens als productmanager voor Wholesale banking, projectmanager van Domestic Bank en Customer Journey Expert. Hij begon in 2009 met Robotic Process Automation, met behulp van software-robots voor de migratie van meer dan een miljoen klanten en hun producten naar de fusie van Postbank en ING Bank. Vandaag leidt hij het RPA-initiatief binnen het Global Center of Excellence. 

Jeroen woont met zijn vrouw en twee zonen in Amsterdam (17 en 19). Hij speelt saxofoon in funkband The Jig, die drie albums produceerde en toerde in Brazilië, de VS en Europa.

Sean Gourley_SRL2019.jpg
Sean Gourley
Lead Training Europe
Automation Anywhere

Sean is responsible for training across EMEA. He has over 10 years Financial Services experience with more than 6 years of those in Automation. Most recently, Sean was a Lead RPA Developer and Product owner in his previous role at American Express. Before his years in RPA he used to be a UAT Lead Tester and used to work in the financial services regulatory space. 

 

Maurits Houck_SRL2019.jpg
Maurits Houck
Country Manager Netherlands
UIPath

Maurits is Regional Vice President at UiPath, overseeing the BeNeLux area. With an unprecedented growth, UiPath is the leading enterprise Robotic Process Automation (RPA) and Artificial Intelligence (AI) software company. Maurits has brought in more than 20 years of experience in shared services and efficient execution of business processes in business environments for numerous international companies, and leads a large team that is empowering customers and partners for their journey during the digital revolution. He is an expert in the field of RPA and is committed to helping companies with all the necessary steps towards adopting AI at enterprise level.

Constanze_Mager.jpg
Constanze Mager
Hoofd Educatie
Koninklijke Burgers' Zoo

Constanze werd geboren in 1976 in Wenen, waar zij op de universiteit zoölogie studeerde. Haar studierichtingen waren gedrag en ecologie en haar afstudeerthema ‘Moeder-kind gedrag van orang oetans in dierentuinen’. Na haar functie op de afdeling educatie in Apenheul is zij sinds 2011 werkzaam als hoofd educatie in Koninklijke Burgers’ Zoo. Sinds 2005 is zij daarnaast freelance-trainer bij Apemanagement.

Meer sprekers worden geladen